Yritysinfo

Suomen Suunnistustarvike Oy
Historia

Suunnistustarvike yrityksenä on perustettu jo vuonna 1997. Aiemmin yrityksemme tunnettiin nimellä Suunnistustarvike Seppo Keskimäki. Vuonna 2016 yrityksessämme tapahtui sukupolvenvaihdos, jonka yhteydessä myös nimi muuttui Suomen Suunnistustarvike Oy:ksi ja toiminta siirtyi uusiin toimitiloihin Nakkilan keskustaan.

Toimihenkilöt

Yritystä johtaa nykyisin Sami Keskimäki. Isä Seppo jatkaa edelleen toiminnassa mukana (osakkaana).

Toiminta ja palvelut

Tarjoamme palveluita tällä hetkellä pääasiassa suunnistuskilpailujen järjestäjille. Olemme avanneet suunnistustarvikemyymälän toimitilojemme yhteyteen. Myymälässämme on laaja valikoima varusteita mm. suunnistuksen ja juoksulajien harrastajille.

Iskulauseemme on "Kaikki, mitä suunnistukseen tarvitset!". Uudistuneesta nettikaupastamme osoitteessa ST24.fi löytyy jo nyt laaja valikoima asuja ja tarvikkeita niin aloittelijoille kuin suunnistusta jo pidempään harrastaneille, valikoima täydentyy hiljakseen kattamaan kaikkien asiakkaiden tarpeet.

Kilpailunjärjestäjille vuokraamme kilpailuiden tulospalveluun liittyviä välineitä, kuten rastileimasimia ja muita ajanotossa käytettäviä laitteita. Tarjoamme käyttöönne aina toimivat ja testatut laitteet, tarvittaessa neuvomme laitteiden käytössä ja asennuksessa.

Valmistamme laadukkaita säänkestäviä tulostenumeroita suunnistuskilpailuihin tai muihin tapahtumiin, teemme myös laadukkaita tulostekarttoja (OCAD- ja PDF-tiedostoista).

Näiden lisäksi korjaamme ja huollamme erilaisia suunnistustarvikkeita: (mm. Emit-laitteiden/Sportident laitteiden paristonvaihdot, ohjelmistopäivitykset sekä pikkuvikojen korjaukset).